aerothermlogozz
The best thermo-isolation of the world
aerothermlogozz
Slide
aerothermlogozz
aerothermlogozz
Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay
myqet
myqet
dhome ndjenje
dhome ndjenje
35
35
exterieur
exterieur
interieur12
interieur12
interieur12
interieur12
1
1
previous arrow
next arrow

Përdorimi i shtresës AERO-THERM® për një shtëpi të ngrohtë dhe pa myk.

  • Karakteristikat termale të shtresës AERO-THERM® janë krijuar nga kombinimi i reflektimit termal dhe termoizolimit.
  • Shtresa e produkteve AERO-THERM® përmirëson komoditetin termik, zvogëlon koston energjetike të ndërtesave, makinerive dhe pajisjeve.
  • Produktet AERO-THERM® përmbajnë mikrosfera, që sigurojnë zvogëlimin e përcjellshmërisë termike duke u bazuar ne faktin që ato janë të zbrazëta ose të mbushura me vakum special, me kualitet të lartë, shpërbërës dhe aditive nga prodhuesit e njohur botëror.
  • Që të jetë efektive shtresa duhet të jetë minimumi midis 0.8-1.00 mm.
  • Termoizoluesi Aero-therm përbëhet prej materialeve më moderne: Aeroxhel, sfera qelqi 3M dhe përzjerje jo helmuese të tretshme në ujë.
  • Eksperienca jonë tregon mjaft përfitime nga aplikimi i AERO-THERM® edhe në objekte që kanë tashmë izolim të jashtëm.
  • Proçedurat që ndiqen në matjen e karakteristikave dhe efektivitetit të shtresës termo-aktive AERO-THERM® në brendësi, janë aprovuar nga qendra e testimit BRE në Londër.
  • Recycling Group është distributor i autorizuar në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi

Si funksionon shtresa termo-aktive?

Shtresa termoaktive nuk është një risi siç mund ta mendoni. Shumë përdorues kanë eksperiencë me këtë material për më shumë se 5 vite. Gjithsesi, ne jemi përballur vazhdimisht me presionin e konsumatorëve se sa centimetër polistirol poroz ose izolim mund të zëvendësohet me shtresën AERO-THERM®. Shtresa termoaktive nuk mund të karakterizohet si izolim termik. Kryesisht prej karakteristikave të tij specifike. Koeficienti i përcjellshmërisë termale nuk është i rëndësishëm në këtë rast, ndryshe nga rastet e zakonshme të izolimit. Shtresa termoaktive AERO-THERM® ka një impakt në rrjedhjen e ajrit brenda ndërtesës kur aplikohet në muret e brendshme,tavanet dhe dysheme. Vetitë e shtresës ndihmojnë në arritjen e ekuilibrit termik më shpejt të temperaturës në dysheme dhe të asaj në tavan. Elementi i rrezatimit të nxehtësisë si dhe burimeve të tjera termike ( PC,TV etj ) bëjnë që AERO-THERM® të nxehet më shpejtë dhe një sasi e konsiderueshme e nxehtësisë kthehet përsëri në hapësirë. Në këtë mënyrë zona ngrohet më shpejtë dhe koha për të arritur nxehtësinë e dëshiruar zvogëlohet. Nxehtësia çlirohet ngadalë në ndërtesën strukturore.

What is AERO-THERM® and how does it work?

Thermal properties of AERO-THERM® coating are created by combination of thermal reflexion and thermal isolation. AERO-THERM® for interior serves as an insulating plaster. It is made of 10 hygienic components, which together create an effective thermal protection. The main component are hollow glass spheres of a few milimeters size, which reflect the heat back into the room.

Whom and how does AERO-THERM® coating help?

01.

Residents of flats, family houses and cottages

• Insulation of houses and apartments
• Thermal comfort improvement
• Mold removal and mold prevention
• Increasing effectivity of the heating system
• Thermal bridges removal
• Restriction of cold radiation coming from the walls and ceilings
• Heat loss reduction

02.

Users and operators of offices and buildings

• Office and corporation building insulation
• Prevention of overheating of sructural constructions during hot days
• Thermal comfort improvement
• Increasing effectivity of the heating system
• Lowering the cost for airconditioning
• Restriction of cold radiadion coming from the walls and ceilings

03.

Production companies and their technologies

• Reducing the thermal ballast coming from machines
• Reducing energy demands of production
• Increasing effectivity of the heating system when heating production halls
• Reducing layers for example polyuterane insulation

04.

Production companies and their technologies

• Opportunity to offer another service
• Possibility to increase profit on each commition
• Simple application by coating or spraying
• Possibility to increase income
• Opportunity of how to improve customer satisfaction

05.

Planners and architects

• Opportunity of how to offer something new to the customers
• Possibility of how to increase customer satisfaction
• Opportunity of combining construction materials
• Possibility of how to make your work simple

Our Products of The Best Quality

AERO-THERM®

AERO-THERM® është një stuko shtesë, që mund të aplikohet në mure,tavane...

AERO-THERM® dysheme

Parandalon ftohjen e dyshemesë dhe ul percemtimin termal...

AERO-THERM® Industry

Karakteristikat e AERO-THERM® Industri kanë ndikim pozitiv në energji...

AERO-THERM® Exterier

AERO-THERM® Exterier është një produkt i ri i kompanisë...