ANSILVER® Profi

ANSILVER® Profi është një miksim ekologjik modern kundër bakterieve dhe lagështisë. Ajo përmban përbërje biogjenike të argjendit e projektuar për pastërti. Mund të përdoret për staibilizimin dhe rregullimin e suvas, mund të vendoset dhe në substanca finoje. Avantazhet e këtij miksimi janë : eco-miqësor, i padëmshëm për shëndetin, me efekt të gjatë. Vetitë e tij përcaktojnë përdorimin e tij ne vëndet pa mikrobe, kryesisht në vendet e banueshme, në vendet ku vendoset ushqimi, objektet shëndetësore. Miksimi lejohet të përdoret larg kontaktit me ushqimin.

ANSILVER® Profi mund të përdoret për mbrojtje afatgjatë kundër mykut në çdo vend. Mund të miksohet me bojërat ku shërben si mbrojtje afatgjatë pasi të thahen muret. Myku zakonisht është i shpërndarë kudo në hapësirën rrethuese dhe jo vetëm në themel, ndaj është e nevojshme të përfshihet mbrojtja ndaj mykut në shtresën e fundit të bojës.

Kujdes pjesët me myk të përhershëm ku tharja është e ngadaltë!/ Si rezultat mund të shfaqen shenja. Ansilver® Profi mund të shtohet edhe në llaç, stuko etj. Ai ka qenë i dobishëm në zonat me lagështirë. Ansilver® Profi është hedhur në mure në proçesin e tharjes dhe ka parandaluar rritjen e mykut.

Ansilver®Profi është në formën e pluhurit, ndaj nuk ka afat skadence dhe mund të zgjasë për vite.


Paketimi: 25 g, 250 g

(Të gjitha paketimet mund të mos jenë në treg në pikat e shitjes.

Na ndiqni

ADRESA
Him Kolli
Tiranë, 32/1

CONTACTS
Email: info@recycling.group.com.al
recycling.group@yahoo.com

Celular:
+355665740500
+355675336366

Recycling Group Shpk

  • Distributor i autorizuar për:
  • Shqipëri, Kosovë,
    Maqedoni, Mal i Zi