bootstrap web development

ASANEX®

ASANEX® është një lëng kundër bakterial, kundër mykut me efekt zbardhimi e dizenjuar për mure dhe bodrume të mykura,si dhe banjo etj. Kjo substancë është efiçiente kundër një larmishmërie mikroorganizmash, dhe hidhet në muret e mykura. Substanca ka një efekt të menjëhershëm dhe parandalues. Hipokloridi shkatërron mykun bashkë me mikroorganizmat, dhe brenda 30 minutash shfaqet efekti zbardhues.Efekti i dezifektimit dhe zbardhimit kryhet për rreth 3 orë. Për këtë komponenti antimikrobial shkatërron ciklat e mykut me një efekt afatgjat, dhe ndalon rritjen e mikroorganizmave të reja. Substancat efiçiente janë hyperkloridi dhe kloridi i argjendit.

Asanex® është një nga të paktët lëngje kundër mykut në market, dhe përmban jo vetëm hypoklorid për dezifenksion por edhe argjend aktiv për efekt parandalues. Kjo do të thotë që nevojiten më pak aplikime, rrjedhimisht tulla nuk do të thithë shumë hypoklorid, që ndihmon suvanë të qëndrojë më gjatë. Ky produkt ka qënë në market prej shumë kohësh dhe konsumatorët kanë prirje t'i kthehen kësaj substance prej efiçiencës së pamohueshme.

Paketimi: 0,5l spray, 5l kuti

(All packaging may not be available in all markets and all points of sale.)

NA NDIQNI

ADRESA
Him Kolli
Tiranë, 32/1

CONTACTS
Email: info@recycling.group.com.al
recycling.group@yahoo.com

Celular:
+355665740500
+355675336366

Recycling Group Shpk

  • Authorized distributor for:
  • Shqipëri, Kosovë,
    Maqedoni, Mal i Zi