html web page development software download

AT-PENETRACE

AT-PENETRACE është dizenjuar për përgatitjen e shtresës thithëse para se të aplikohet shtresa termoaktive AERO-THERM®. Ajo formon një shtresë ngjitëse sipër materialeve thithëse dhe ul aftësinë e tyre të thithjes. AT-PENETRACE është e gatshme për përdorim direkt, nuk ka nevojë që të hollohet. Sipërfaqja e materialit që trajtohet duhet të jetë e sheshtë dhe e pastër nga pluhurat.

Paketimi: 1l, 3l a 5l

(All packaging may not be available in all markets and all points of sale.)

NA NDIQNI

ADRESA
Him Kolli
Tiranë, 32/1

CONTACTS
Email: info@recycling.group.com.al
recycling.group@yahoo.com

Celular:
+355665740500
+355675336366

Recycling Group Shpk

  • Authorized distributor for:
  • Shqipëri, Kosovë,
    Maqedoni, Mal i Zi