Informacionet teknike bazë

Technical Documentation files (PDF)

Technical Documentation Tables

Forma e materialitMasë kompakte e tretshme në ujë
FunksioniTermoaktiv, mbrojtës nga temperatutra
PërbërjaLëndë mbushëse 3M, aeroxhel, dispersive, aditovë
Lëndë izolueseSfera qelqi 3M, aeroxhel
Trashësia e shtresës0,8 – 1,0 mm
Qëndrueshmëria25 vjet nëse përdoret sipas udhëzimeve teknologjike
Të dhënat bazëVeçoritë/klasifikimiSpecifikimi teknik e harmonizuar
Depërtueshmëria e avujve të ujit EN ISO 7783-2V2 mesatereEN 15824
Depërtueshmëria e ujit EN 1062-3W1 – e lartëEN 15824
Qëndrueshmëria në ngjitjet EN 1542≥ 1,00 MPaEN 15824
QëndrueshmëriaNPDEN 15824
Aftësia e tejçuarjes së nxehtësisë λ(W/mK) EN 126670,047EN 15824
Qëndrueshmëria ndaj nxehtësisë EN 13501-1+A1A2 – s1, d0EN 15824
TreguesitVeçoritë/klasifikimiSpecifikimet teknike
– aftësia ngjitëse për shtresëzimin e konstruksioneve dhe pjesëve
– çelik
– çelik inoksidabël
0,5 ±0,1(Mpa)
0,6 ±0,1(Mpa)
ČSN EN ISO 4624
Aftësia e mbledhjes së nxehtësisë, rënia e temperaturës gjatë kontaktitPërkon meČSN 730540-2
Kapaciteti i matjes së ngrohtësisë Cp1,213(J/g.0C)(ČSN) EN ISO 11357-1
(ČSN) EN ISO 11357-4
Niveli i emisioneve ε, niveli i emisioneve sferike në 20 °C (metoda Taylor)0,93 ( – )Mid IR Integrat IT /PIKE Technologies/ /diffuse Sfera e integrimit të reflektimit/
Vlera e depërtimit të ajrit sd0,19 (m)(ČSN) EN ISO 7783-2
Veçoritë teknike ndaj zjarrit – Indeksi i përhapjes së flekës në sipërfaqen e materialit is0 (mm/min)ČSN 73 0863
Dendësia (specifike e vëllimit) ρv0,325 g/ml
0,184 kg/m2
(ČSN) EN ISO 787-10
(ČSN) EN ISO 1183-1, Teil B
(ČSN) EN ISO 2811-1 Fleta teknike e produktit