top wysiwyg site design software download

AERO-THERM® dysheme

AERO-THERM® dysheme parandalon ftohjen e dyshemesë.


  •     ul kërkesën e ndërtesës për energji termike
  •     rrit efiçiencën e sistemit të ngrohjes
  •     krijon një shtresë kompakte dhe fleksibël
  •     mund të përdoret poshtë ngrohësit së dyshemesë


AERO-THERM® dysheme krijon një shtresë kompakte dhe fleksibël me një trashësi 1mm. Struktura e shtresës krijohet nga shumë mbushje dhe fibër. Falë vetive të AERO-THERM dyshemesë nuk është e nevojshme që të mbrohet nga nje shtresë tjetër si betoni. AERO-THERM Dysheme ofron kosto më të ulëta në shpenzimin e energjisë dhe ndjesia e këmbëve të ftohta zhduket. Nqs ky sistem inkorporohet me ngrohësin e dyshemesë atëherë sistemi i ngrohjes e rrit efiçiencën.


Dokumentacioni teknik (PDF)
Aeroxhel (PDF)
Prospekti (PDF)

Paketimi: 5l, 12l, 30l

(Ky produkt nuk gjendet nëpër pika shitjeje. Mund të na kontaktoni.)

NA NDIQNI

ADRESA
Him Kolli
Tiranë, 32/1

CONTACTS
Email: info@recycling.group.com.al
recycling.group@yahoo.com

Celular:
+355665740500
+355675336366

Recycling Group Shpk

  • Distributor i autorizuar për:
  • Shqipëri, Kosovë,
    Maqedoni, Mal i Zi