AERO-THERM®

AERO-THERM® është një shtresë stuko, që mund të vendoset në sipërfaqe të mureve,tavane të sheshta ose të pjerrëta, dhe në struktura të ndryshme të kateve në bazë të humbjes më të madhe të nxehtësisë dhe ku gjenden defekte të ndërtimit. Mund të përdoret si izolues në vende ku ndërtesa nuk mund të izolohet nga jashtë,psh: nqs një klient jeton në një pallat dhe dëshiron të izolojë vetëm banesën e vetë, Ka një sërë mundsish për përdorimin e AERO-THERM®. Shpesh përdoret në vendet ku nuk është rregulluar komforti termik. AERO-THERM® gjithashtu gjen përdorim në ndërtesa me izolim të jashtëm, si dhe në hapësirat pa ngrohje.


Shembull aplikimi

 

  •     dhomat e banimit afër korridorit
  •     dhomat që ftohen shpejt për shkak të izolimit jo të mjaftueshëm
  •     në ndërtesat që nuk janë ndërtuar sipas standarteve të reja

Përfitimi më i madh i AERO-THERM që ka në krahasim me izolimet e tjera,është që është një urë termale kalimi më e vështirë se çdo lloj izolimi tjetër, duke kursyer kështu një sasi të konsiderueshme të energjisë. Vetitë pozitive të AERO-THERM mund të provohen gjatë ftohjes së një hapësire të ngrohtë. Gjithashtu mund të provohet që nxehtësia e dëshiruar arrihet më shpejtë.


Paketimi: 3l, 5l, 12l, 30l

Dokumentacioni teknik (PDF)
Aeroxhel (PDF)
Prospekti (PDF)
(Ky produkt nuk gjendet nëpër pika shitjeje. Mund të na kontaktoni.)

NA NDIQNI

ADRESA
Him Kolli
Tiranë, 32/1

CONTACTS
Email: info@recycling.group.com.al
recycling.group@yahoo.com

Celular:
+355665740500
+355675336366

Recycling Group Shpk

  • Distributor i autorizuar për:
  • Shqipëri, Kosovë,
    Maqedoni, Mal i Zi